| Başlıklar: 4,592 | Mesajlar: 49,628 | Üye Sayısı: 4,749 | Online Üye: 22 | En yeni Üyemiz : iverson226 (Forum Bölümümüze Hoş geldiniz.!)

Eski 10-07-2010, 01:59 PM   #1
arayan

arayan - ait Avatar

Status: Admin

Teşekkür Sayısı: 970
1.790 İleti için 4.478 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 1 Week 5 Days 7 Saat 59 Dakika 49 Saniye

Tanımlı Tek Türkiye 4. Sezon Tahminleriniz ve Beklentileriniz

,,,

Tek Türkiye Dizimizin yeni sezonunda görmek istediklerinizi, beklentilerinizi ve tahminlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz...

arayan isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-07-2010, 07:59 PM   #2
arayan

arayan - ait Avatar

Status: Admin

Teşekkür Sayısı: 970
1.790 İleti için 4.478 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 1 Week 5 Days 7 Saat 59 Dakika 49 Saniye

Tanımlı

Tarık'ın yasadışı işlerle mücadeleye girmesini istemiyoruz... Son sahnede bunun sinyalleri verilmiş olsa da; bu karakterine çok ters düşer...

Kaymakam olarak; mücadele edemiyor madem, o halde Tarık derinlere insin...
Devletin desteğini alarak; terörle mücadelede önemli rol alabilir... Bu şekilde belki daha iyi mücadele edebilir...
Kaymakamlık yaptığı sürece bişey yapamadı, belki gözönünde olmazsa daha çok işler başarabilir...

Nasıl olur bilemiyorum ama Tarık, bir şekilde mücadelesine devam etmeli ama müsbet olarak...

arayan isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
2 Üye arayan isimli üyenin Bu mesajı için Teşekkür etti.
Rasul Sevdalısı (05-08-2010), ümitvar (11-07-2010)
Eski 12-07-2010, 12:06 AM   #3
dogukan

dogukan - ait Avatar

Status: Kadim Dost

Teşekkür Sayısı: 1.882
825 İleti için 1.385 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 1 Week 6 Days 16 Saat 20 Dakika 25 Saniye

Tanımlı

yeni sezonda en çok beklentim askerimiz polisimiz devletimizin küçük aciz duruma düşürülmemesi okadar şehit verdik dizide türk askerlerimizi mehmetçiğimizi pasif durumda göstermek hem şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor hemde şehit anaları yakınlarının bizlerin kanına dokunuyor
devletimiz güvenlik güçlerimiz mehmetçiğimizin pasif geri pilanda gösterilmemesi en çok beklentim bunlar
ALLAH yolunda birbirini sevenler
aŞRIN GÖLGESİNDEN BAŞKA BİR GÖLGE OLMIYAN OGÜNDE
arşın gölgesinde nurdan minberler üzerindedirler onların o yerlerine
peygamberler ve sıddıklar bile gıpta ederler.Hz.muaz(ra)
dogukan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
2 Üye dogukan isimli üyenin Bu mesajı için Teşekkür etti.
hizmet-gulu (14-08-2010), ümitvar (12-07-2010)
Eski 05-08-2010, 12:58 PM   #4
Rasul Sevdalısı

Rasul Sevdalısı - ait Avatar

Teşekkür Sayısı: 2.773
930 İleti için 1.817 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 3 Weeks 3 Days 22 Saat 49 Dakika 16 Saniye

Tanımlı

Bir kere birazcık daha, mantıklı hareket bekliyorum... Tarık, yasadışı işlere bulaşmamalı... Doğukan Abimizin dediği gibi; Devletimizin birazda muvaffak olduğunu görmeliyiz... Dizi hakkında sürekli olumsuz eleştiriler görmek istemiyorum artık..!

Diziyi çekemeyeceklerse; gerçekten gerçekleri gösterdiği için çekememeliler... 4.Sezon, 1 ve 2. sezonlar gibi olmalı... Reytinglerde yüksek olmalı, madem devam ediyor... Sürekli kayıplar olmamalı... Olacaksa da; oyuncu eksikliği yaşanmamalı. 3.sezondaki eksik oyuncuların yeri, 4.sezonda tamamlanmalı...

Sürekli birileri hapse girip çıkmasın. Kötüler tarafından hapse girenler olsa; gam yemeyeceğim... Ama hep iyiler tarafından hapse girenler oluyor. Biz bu kadar güçsüz, zayıf ve aciz değiliz! Çetin'de kalksın ortadan artık. Kırmızı bile deşifre olurken; Çetin nasıl hala tutunuyor? Kırmızı da Çetin'i deşifre edecek bir şeyler yapsın, sıktı artık!

Daha güzel senaryolar bekliyorum, 4.sezonda...

Rasul Sevdalısı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-08-2010, 11:27 PM   #5
gökhan

gökhan - ait Avatar

Status: Aktif Üye

Teşekkür Sayısı: 60
42 İleti için 51 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 22 Saat 45 Dakika 5 Saniye

Tanımlı

Güzel bir konu açmışsınız tebrikler ilk önce.Benim tek bir isteğim var Çetin'in yaptığı işleri icraatları müthiş bir şekilde abarttılar yani nasıl anlatsam aşırının da aşırısı.Diyeceğim o ki Çetin yaptığı işlerin dozunu kaçırmasınlar ilk 2 sezon kadar olmasa da 3. sezondan daha iyi olacağına şüphe yok...
gökhan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-08-2010, 11:47 PM   #6
mercan

mercan - ait Avatar

Status: Süper Mod

Teşekkür Sayısı: 1.406
532 İleti için 1.263 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 2 Weeks 2 Days 16 Saat 31 Dakika 22 Saniye

Tanımlı

Kollama da ki Erkenkondu belası kadar Çetin'in yaptıkları iç içe olduğu belli..

Çetin ve benzerleri diziden çıkarılırsa ve birşeyler gerçek anlamıyla anlatılmazsa dizinin anlamı olmaz...
Ama diziyi izlerken konuların akışı ve çok uzatılması bazen yoruyor....

Bu dönem tek isteğim ilk iki sezon gibi;bir bölümde birden çok rolün hikayesi canlandırılsın...

4.sezon nerdeyse hep aynı karakterin yaşadıkları üzerinde duruldu...Hoş birçok dizide bu yapılır hep başrol karakter üzerinde durulur ama biz TekTürkiye de buna alışmadık ve ilk iki sezondaki çizgiden gidilmesini isterim...
...Zaman...
) ... (

mercan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
2 Üye mercan isimli üyenin Bu mesajı için Teşekkür etti.
gökhan (13-08-2010), ümitvar (13-08-2010)
Eski 13-08-2010, 10:43 PM   #7
gökhan

gökhan - ait Avatar

Teşekkür Sayısı: 60
42 İleti için 51 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 22 Saat 45 Dakika 5 Saniye

Tanımlı

Ben Çetin'in yaptığı işleri abartmasınlar diyerek şunu kastettim(kimsenin yanlış anladığı yok da ben yine de düzelteyim dedim):Günümüzde konuşulan önceden faaliyet gösteren jitem denilen birimi iyi yansıtmıyorlar.Ben Çetin'in yaptığı işleri abartmasınlar derken bunu kastettim.2.sezonda Jitem'i çok güzel yansıtmışlardı Zeynel Ağa'yı ve diğer kişileri sorgu için diye götürüp işkence yapmışlardı bu sezon ise ilçenin ortasında elini kolunu sallayarak herkesi götürdü Çetin kaymakamın ailesi de dahil.Ve bu abartı o kadar büyük bir saçmalık ki diziyi son derece alt seviyeye düşürüyor ve izlenmez hale getiriyor.Reytingler zaten her şeyi ortaya seriyor.O kadar izleyici de çoğunlukla benim gibi diziyi 1. bölümünden takip edip yahu izleyelim bari diğer bölümler nasıl olacak diyerek merakı için izledi.Çevremdeki insanlar bana Çetin'in yaptığı saçmalıkları görünce bu diziyi hala mı izliyorsun diyerek tepkisini dile getirdi.Son derecede haklılar.Orası Hakkari de olsa dağın başı da olsa orada devlet vardır ve işler bu kadar çığrından çıkmamıştır bugüne kadar...
gökhan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
gökhan isimli Üyeye Bu mesajından Dolayı Teşekkür Edenler:
mercan (14-08-2010)
Eski 13-08-2010, 11:20 PM   #8
beyazgelincik

beyazgelincik - ait Avatar

Teşekkür Sayısı: 134
98 İleti için 136 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 2 Days 2 Saat 48 Dakika 23 Saniye

Tanımlı

Daha iyi olacak..

Sen Sen Ol kendine bu dünyada kara gününde arkanda olacak dostlar edinmeye çal‎‏ış!

“Ya Rab,yüzümü güzelleştirdiğin gibi ahlakımı da güzelleştir

beyazgelincik isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-08-2010, 11:30 PM   #9
Rasul Sevdalısı

Rasul Sevdalısı - ait Avatar

Teşekkür Sayısı: 2.773
930 İleti için 1.817 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 3 Weeks 3 Days 22 Saat 49 Dakika 16 Saniye

Tanımlı

Alıntı:
beyazgelincik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha iyi olacak..
Mecburen olmalı Yoksa bir sezonun daha anlamı olmaz heralde...

Rasul Sevdalısı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 14-08-2010, 03:25 AM   #10
hizmet-gulu

hizmet-gulu - ait Avatar

Status: Arkadaş

Teşekkür Sayısı: 1.751
431 İleti için 650 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 1 Week 3 Days 8 Saat 16 Dakika 39 Saniye

Tanımlı

son sezon baktigim kadariyla, tek turkiye, bu sezon biraz daha hareketli olur, ama arayan abimizin dedigi gibi olsa daha iyi olur demek isterdim ama o biraz zor, cunki bu gecen sezonda hep kotuler kazandi, hep onlarin safina adamlar geldi, ama iyiler safina hic gelmedi, kaymakamligin icine kadar sizdirlar...

hatta tarik kaymakam olarak ta hic birseyler yapamadi, ona doktor tarik olmak yakisiyor, hatta kirmizida acaga alindi artik, oda iyiler safina gecti sanirim, son bolumde iyiler safina gecen, ve yeni oyuncular gelmeye baslamisti, ayni yildiz hemsire gibi vs...

keske berfin olmeseydi, daha heyecanli olurdu dicem ama, yilmaza ne kadar cok rol verdilerki berfinede o kadar versinler...

bu yeni sezonda, tek umidim, artik iyiler kazansin, gerci iyiler iyice cikmaza girdiler ama, o cetin belasida artik insanlari katletmeyi biraksin, keske bu yeni sezonda cetinin ailesi ortaya ciksada, onlara da iskence yapildiginda cetinin neler yapacagini gore bilsek...

dogukan abinin dedigide dogru, artik askerlerimize daha cok guc verilmeli, nerdeyse her seferinde hep yeniliyorlar, yada baska yonlere cekiliyorlar..

ama bir yandanda bu dizye hak vermiyor degilim, cunki gercekten bu olaylar hep yasanilmis, cunki cagre bulunsaydi, su belki hala teroristler olmazdi, o yuzden tariginda birseyler yapamamasi cok normal bence...

tek turkiye ne kadar gercekleri yansitsada, sonucta bir dizi, bu sebepten daha vazla aksiyon olursa daha cok izlenirlir bence, gerci samanyolunn da derdi reyting degil, sadece gercekleri yanstimaktir.. ve cokda dogru yapiyor, cunki cok insanin kürt halkina karsi bakis acisi degismisdir...

<font color=Indigo><font size=3><font face=Book Antiqua><i><i><div align=center>Ya Rasulallah Yüregim senden baskasina bakmasin, Allah'im, senle arama girecek olan herseyi uzak tut, seni unutturacak sevgi verme yuregime</div></i></i></font></font></font>

Ya Rasulallah Yüregim senden baskasina bakmasin, Allah'im, senle arama girecek olan herseyi uzak tut, seni unutturacak sevgi verme yuregime
hizmet-gulu isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
tek türkiye 4. sezon, tek türkiye 4. sezon tahminleri, tek türkiye 4. sezon tahminleriniz ve beklentileriniz

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap
Modları Göster