| Başlıklar: 4,597 | Mesajlar: 49,732 | Üye Sayısı: 4,821 | Online Üye: 13 | En yeni Üyemiz : BusinessCash (Forum Bölümümüze Hoş geldiniz.!)

Anket Sonuçlarını Göster: Tarık'ın son sahnedeki sözleri hakkında düşünceleriniz ?
Yoksa yeni bir "Yiğit" vak'ası ile karşı karşıya mıyız ? 2 25,00%
Bu sözler; davası için mücadele eden ve herşeye ragmen adaletten ayrılmayan Tarık'a yakışmadı... 3 37,50%
Tam yerinde bir karar, geç bile kaldı... 3 37,50%
Oylayanlar: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Eski 19-06-2010, 07:05 PM   #11
mercan

mercan - ait Avatar

Status: Süper Mod

Teşekkür Sayısı: 1.438
539 İleti için 1.285 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 2 Weeks 2 Days 19 Saat 14 Dakika 2 Saniye

Tanımlı

Dizinin devam etmesini istiyorum ama ilk iki sezon da olduğu gibi...Bir ihtimal belki olabilir...Yeni sezon başında aynen devam ederlerse işte o zaman tamamiylen gözlerden düşer dizi...

Ayrıca Tarık yeni bir Yiğit vakası mı olacak diye merak ediyorum...Ankette olduğu gibi aklımdan çok geçiyor...Ama onun bir Necip Amiri yok ki...Yoluna yoldaş onun kadar yönlendiren olmayıınca.....Yeni bölümleri beklemekten başka çare yok...
...Zaman...
) ... (

...Karagülüm (n)...
mercan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
mercan isimli Üyeye Bu mesajından Dolayı Teşekkür Edenler:
Rasul Sevdalısı (19-06-2010)
Eski 20-06-2010, 11:11 AM   #12
arayan

arayan - ait Avatar

Status: Admin

Teşekkür Sayısı: 972
1.803 İleti için 4.559 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 1 Week 5 Days 9 Saat 45 Dakika 36 Saniye

Tanımlı

Sadece son kısımlarını izleyebildim... Tarık'ın mahkemedeki sözleri ve kötülerin etkisiz hale geldiğini görünce çok umutlanmıştım; yeni sezon için...

Ama son sahnede Tarık'ın Şivan'a yazdığı sözler ile hayal kırıklığına uğradım...

Başına gelenleri; görevini iyi yapamadığını için gelen şefkat tokatı olarak gören Tarık, nasıl olur da bu yola girmeyi düşünür, anlaşılır gibi değil...
Tam bir zıtlık var bu işte...

Gelecek sezon Tarık'ın aklanıp, aktif hizmete geçmesinden başka bir ihtimal vermiyorum açıkcası...
Gerçekten böyle bir yola girerse; senarist bunun sonunu getiremez...
Tek Türkiye sevdası yalan olur gider....

arayan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
2 Üye arayan isimli üyenin Bu mesajı için Teşekkür etti.
dogukan (22-06-2010), Rasul Sevdalısı (20-06-2010)
Eski 22-06-2010, 01:11 PM   #13
Rasul Sevdalısı

Rasul Sevdalısı - ait Avatar

Status: Kadim Dost

Teşekkür Sayısı: 2.796
947 İleti için 1.857 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 3 Weeks 4 Days 5 Saat 27 Dakika 29 Saniye

Tanımlı

Bence hiçte güzel bi sezon finali değildi.... Önceki sezon finallerinde ,hele ki ilk sezon finalinde ne kadar heyecanla beklemiştim. Bu sezon finali sıradan bi bölümdü sanki... Gerçekten de Sidar Ablam haklı.. Uzattıkça canını çıakrıyolar evet...

4.Sezona hiçte umutla bakamıyorum... Tarığın o dediğini yapacağını sanmam ama yaparsa da izlemem artık... Ha öyle bişi yapılırsa dizinin adı değişsin artık

Şu ana kadar izlediklerimiz gösterdi ki; Tarık iradesine hakim olabilen ,duygularını işine alet etmeyen ve adelete güvenen,teslim olan bi kişilik... Böyle birisi o notu nasıl yazabilir ki? Hem Tarık düşünemiyo mu bu yaptığı cahil halkı kötü düşüncelere sevkedecek?.. Şıvan'ın her ne kadar iyi şeyler yapsa da bi kanun kaçağı olduğunu bilmiyo mu da kendisi de öyle olmayı göze alabiliyo? Tarığın gözünde; kahramanlık şan şöhret yok... Sadece hizmet etmek ,mücadele etmek istiyo ama bu yaptığının yanlış olduğunu şüphesiz oda biliyodur ve Allah'ın masumların yanında olduğunu... Bunları bilen ve bu karakterde birisi böyle bişiyi nası yapabilir? Yani demek istediğim bu olmaz olamaz! Olursa da büyük bi saçmalık olur... Bize bitane Yiğit yeter hem... Senarist eğer yapacaksa bunu önceden Tarığı bu şekilde bi kişilik olarak tanıtmamalıydı... Tüm bunları düşünürsek ve bi de tabiki Tarığın mahkemede söylediklerini Tarık'ın böyle bişi yapmayacağı çıkar ortaya.. Senarist düşüncelerimizin zıddına yaparsa eğer büyük bi riski göze alıyo demektir... Sonra da 'ayıkla pirincin taşını' hesabı olur...

...

Rasul Sevdalısı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-06-2010, 02:13 PM   #14
mercan

mercan - ait Avatar

Tanımlı

Güzel yorumlar gelmiş..Haklısınız da...
Ama şuda var...Her zaman iradeli birisinin bile ne hale getirildiğini yansıttılar bir bakımada..Kollama'da Yiğit vakasında olduğu gibi...
Bir ihtimal belki 4. sezon eski Tarık'ı görürüz..Eski Tek Türkiye'yi....Dila karakteinde hiç gerileme olmadı yalnızca 3. sezonun ilk bölümleri hariç..Sonrasında tamamiylen toparlandı....Ben halen bir yeşil ışık bekliyorum..İki sezon muhteşem olan dizi böylesi hale kolay kolay gelmez...
...Zaman...
) ... (

...Karagülüm (n)...
mercan isimli Üyeye Bu mesajından Dolayı Teşekkür Edenler:
Sidar (28-06-2010)
Eski 22-06-2010, 02:28 PM   #15
Rasul Sevdalısı

Tanımlı

Alıntı:
mercan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel yorumlar gelmiş..Haklısınız da...
Ama şuda var...Her zaman iradeli birisinin bile ne hale getirildiğini yansıttılar bir bakımada..Kollama'da Yiğit vakasında olduğu gibi...
Bir ihtimal belki 4. sezon eski Tarık'ı görürüz..Eski Tek Türkiye'yi....Dila karakteinde hiç gerileme olmadı yalnızca 3. sezonun ilk bölümleri hariç..Sonrasında tamamiylen toparlandı....Ben halen bir yeşil ışık bekliyorum..İki sezon muhteşem olan dizi böylesi hale kolay kolay gelmez...
Bence Yiğit ve Tarık çok çok ayrı... Yiğit; zaten deli dolu bi insandı.. Ayrıca onu bu yola itende intikamdı... Ne yaptıysa intikam alabilmek amacıyla yaptı.

Ama Tarık; işine intikamı da bulaştırmayan birisi... Tarığın amacı Yiğitinkine göre daha iyi belki ve Tarık suçsuz ama sonuçta Şıvan gibi birisiyle hareket etmesi de bi bakıma suç sayılır... Karşı tarafın elinde Tarığı suçlu gösteren deliller olduğu için kanun kaçağı olacak... O adelete teslim olan birisi her zaman. 'Bir ömür çok fazla' da ne demek oluyo? Bu kararı düşünmeden vermiştir Tarık muhtemelen... Ayrıca Arayan Abimin dediği gibi; mahkemede bu olanları Şefkat Tokatı olarak gördüğünü söylemişti. Hisleriyle değil iradesiyle hareket etmiş bu konuda. Ama bunları söylerken iradesini kullanabiliyosa; Şıvan'dan kurtarılmayı isterken de iradesini kullanabilir demektir... Bunu yapmadan konuşuyorsa eğer işe 'nefsini' bulaştırmış...

...

Rasul Sevdalısı isimli Üyeye Bu mesajından Dolayı Teşekkür Edenler:
mercan (22-06-2010)
Eski 22-06-2010, 02:42 PM   #16
mercan

mercan - ait Avatar

Tanımlı

Alıntı:
Rasul Sevdalısı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence Yiğit ve Tarık çok çok ayrı... Yiğit; zaten deli dolu bi insandı.. Ayrıca onu bu yola itende intikamdı... Ne yaptıysa intikam alabilmek amacıyla yaptı.

Ama Tarık; işine intikamı da bulaştırmayan birisi... Tarığın amacı Yiğitinkine göre daha iyi belki ve Tarık suçsuz ama sonuçta Şıvan gibi birisiyle hareket etmesi de bi bakıma suç sayılır... Karşı tarafın elinde Tarığı suçlu gösteren deliller olduğu için kanun kaçağı olacak... O adelete teslim olan birisi her zaman. 'Bir ömür çok fazla' da ne demek oluyo? Bu kararı düşünmeden vermiştir Tarık muhtemelen... Ayrıca Arayan Abimin dediği gibi; mahkemede bu olanları Şefkat Tokatı olarak gördüğünü söylemişti. Hisleriyle değil iradesiyle hareket etmiş bu konuda. Ama bunları söylerken iradesini kullanabiliyosa; Şıvan'dan kurtarılmayı isterken de iradesini kullanabilir demektir... Bunu yapmadan konuşuyorsa eğer işe 'nefsini' bulaştırmış...
Tarık'la Yiğit kişilik bakımından aynı olamaz zaten..Ortak yanları onların yalnışa itilmeleri...
Yiğit daha farklı Melike örneğinde olduğu gibi...kapılıp gidebiliyor...Ama Tarık daha farklı...
Ayrıca her ikisi de ailelerine ciddi zarar verildiği zaman bu hale geldiler....Ve yalnız kalınca..
Yiğit de kendini yalnzı hissetti Necip Amir ve Memduh'a rağmen....Kaldı ki bu işin şehir kısmı değil kırsal bölgede olan zorlu yolları...Bence oyuncular gerçeği gösteriyorlar...Yalnışlarıyla birlikte...Bu demek değildir dozajını aşmıyorlar..Aşıyorlar elbet...
Bundan dolayıda silip atamam....
...Zaman...
) ... (

...Karagülüm (n)...
Eski 22-06-2010, 02:47 PM   #17
Rasul Sevdalısı

Tanımlı

Alıntı:
mercan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarık'la Yiğit kişilik bakımından aynı olamaz zaten..Ortak yanları onların yalnışa itilmeleri...
Yiğit daha farklı Melike örneğinde olduğu gibi...kapılıp gidebiliyor...Ama Tarık daha farklı...
Ayrıca her ikisi de ailelerine ciddi zarar verildiği zaman bu hale geldiler....Ve yalnız kalınca..
Yiğit de kendini yalnzı hissetti Necip Amir ve Memduh'a rağmen....Kaldı ki bu işin şehir kısmı değil kırsal bölgede olan zorlu yolları...Bence oyuncular gerçeği gösteriyorlar...Yalnışlarıyla birlikte...Bu demek değildir dozajını aşmıyorlar..Aşıyorlar elbet...
Bundan dolayıda silip atamam....
Haklısın... Ama Tarığı yanlışa iten ne?
Gösterilen gerçek; bazı bölgelerde adaletin hep karşı tarafın elinde olduğu ,olmalı... Ama bunun dışında kalanı; kötü örnek... Hadi Yiğit'in yaşadığı kesim ,köylüler kadar cahil değil. Ama Tarığın yaşadığı kesim cahil... Tarığa ,Şıvan'a özenmicekler mi? Sonra kötü yollara düşmicekler mi? Kötü örnek olabileceği Tarık nasıl düşünemez?
İşte ben de bunu affedemem....

...

Eski 22-06-2010, 06:30 PM   #18
arayan

arayan - ait Avatar

Status: Admin

Teşekkür Sayısı: 972
1.803 İleti için 4.559 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 1 Week 5 Days 9 Saat 45 Dakika 36 Saniye

Tanımlı

Tek Türkiye 3. Sezon Finali Bölüm Tekrarı 24 Haziran 2010 Perşembe Saat 21:15'de Stv Ekranlarında...

arayan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
arayan isimli Üyeye Bu mesajından Dolayı Teşekkür Edenler:
Rasul Sevdalısı (22-06-2010)
Eski 05-09-2010, 05:59 PM   #19
Sidar

Sidar - ait Avatar

Status: Arkadaş

Teşekkür Sayısı: 223
204 İleti için 376 Teşekkür Edildi.
Forumda Geçirdiği Süre: 4 Days 5 Saat 11 Dakika 55 Saniye

Tanımlı

Bu sezonu fazla seyredemedim, internetten kaçırdığım bölümleri tamamlamaya çalışıyorum
Sidar isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap
Modları Göster